Plombări la Perșani, după Ghimbav. Lucrări, și în Făgăraș

Răbdarea șoferilor va fi testată în continuare. Peticirea DN1 va continua spre Făgăraş, după ce se vor finaliza intervențiile la Ghimbav.

Plombări se vor face şi la Perşani, în „curba morţii”, deși anul trecut s-au făcut promisiuni că se vor executa lucrări mai ample, inclusiv lărgirea razei acestei curbe, scrie Bună Ziua Brașov.

Proiectul pentru efectuarea lor nu a fost aprobat deocamdată, spune șeful Secţiei de Drumuri Naţionale Braşov, Horia Stancu.

După finalizarea celor de la Perșani, reparațiile se vor întinde până la limita cu judeţul Sibiu, potrivit aceleiași surse.

Demgy
BPM - excavatorist
Proaspat Alb
Sumi Agro - Shigeki
Monumente funerare

În același timp, este asfaltat și tronsonul DN1 de pe raza municipiului Făgăraș. Acesta va fi reparat în totalitate din bugetul local. Lucrările de întreținere se vor încheia peste aproximativ două luni, conform contractului de execuție.

Momentan se lucrează la intrarea în oraș dinspre Sibiu, iar șoferii sunt nevoiți să circule pe rute ocolitoare. Traficul este redirecționat de polițiștii locali pe strada Trandafirilor. După ce ajung în cartierul Florilor, conducătorii auto au posibilitatea de a se îndrepta spre centru sau spre Gară.


Apreciază
Distribuie