Oana Pellea: „Mulțumesc, Făgăraș”. Ba, noi îți mulțumim!

Omul Oana Pellea a reacționat după spectacolul pe care l-a susținut, luni, la Casa de Cultură.

Actrița a rămas impresionată de publicul prezent la „Mă tot duc”, în care a jucat alături de Mihai Gruia Sandu, și a remarcat respectul făgărășenilor față de ei înșiși, față de artiști, față de teatru…

Într-un mesaj publicat pe Facebook, alături de o fotografie cu Cetatea imortalizată de la înălțime, fiica regretatului actor Amza Pellea mărturisește că „rar am întâlnit un public atât de minunat. Un public inteligent, educat și foarte elegant. Și la propriu, și la figurat. M-am dezobișnuit să văd că oamenii se îmbracă frumos pentru ca să vină la spectacol… din respect pentru artiști, pentru ei și pentru sărbătoarea numită teatru. O directoare de Centru Cultural pricepută, frumoasă și tânără! Multumesc, Făgăraș”.

Reacțiile spectatorilor au fost pe măsură. „Un munte de talent! Cât de mult m-a putut încărca emoțional”, a exclamat o făgărășeancă după ce a părăsit sala de spectacol.

Încărcată emoțional a ieșit din Casa de Cultură și Ana-Maria (cu Iia călătoare), care a mărturisit pe aceeași rețea de socializare că „Oana Pellea a descătușat niște emoții în mine mai ceva ca un psiholog. […] Am luat acasă o stare de mult bine și de admirație. Doi actori fantastici, care te fac să plângi sau să razi doar cu un deget in aer…”.

Pensiunea Confort Morosanu

Schimbul de emoții actor-spectator a continuat după ce s-a lăsat cortina, iar actrița a ieșit din rol și s-a așezat la povești cu cei care au vrut să o cunoască îndeaproape. Oana Pellea a povestit despre cum a fost fost primită piesa în alte țări și a acordat autografe, iar făgărășenii i-au putut achiziționa Jurnalul 2003-2009. Cartea poate fi achiziționată de cei care au ratat întrevederea, de AICI.

Oana Pellea, ba, noi îți mulțumim! Pentru că joci la fel de fiecare dată, pentru că înainte de a fi actriță ești Om, pentru că nu stai pe margine când societatea are nevoie de tine și pentru alte o mie de motive.

(Liviu Ardelean)


Apreciază
Distribuie