Poliția Română scoate la concurs peste 1.800 de posturi

La nivel național, sunt disponibile aproximativ 1.300 de posturi de ofițer și agent de poliție dar și peste 500 de locuri pentru personal contractual, din surse externe.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, organizează concurs pentru ocuparea a 32 de posturi vacante de ofițeri și agenți de poliție din cadrul I.P.J. Brașov, prin încadrare directă, din sursă externă. Pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov se regăsesc informațiile complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, în secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://bv.politiaromana.ro – Secțiunea Carieră.

Perioada de înscriere pentru posturile de ofițeri și agenți a început joi, 23 septembrie și are termen limită 5 octombrie. Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs.

Posturile de personal contractul vor fi scoase la concurs în perioada următoare, se arată în comunicatul instituției.

Monumente funerare
TMF Copy Center
Din Bucatele Cetatii - angajari
Amanet King Onix

Se caută persoane pentru specialitățile acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidențe operative, analiza informațiilor și implementare date, comunicații și informatică, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, reținere și arestare preventivă, rutieră, secretariat, documente clasificate și arhivă, cercetarea și prevenirea criminalității, investigații criminale, investigarea criminalității economice, financiar, implementarea proiectelor, psihosociologie și siguranță școlară, relații internaționale, informare și relații publice, structura de securitate, poliție canină și cabinet sanitar veterinar, criminalistică, combaterea criminalității organizate, resurse umane și administrativ.

Informații complete cu privire la cele 645 de posturi de ofițer de poliție, 657 de posturi de agent de poliție și 536 de posturi pentru personal contractual din toată țara pot fi găsite aici.


Apreciază
Distribuie