Polițiști din Ucea și Hârseni au confiscat lemne fără acte de proveniență

foto: arhivă

Polițiștii din cadrul Postului Ucea, în timpul ce desfășurau activități operative pe raza localității de competenţă, au oprit în trafic, joi, un tractor în a cărui remorcă se transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate asupra mărfii transportate, poliţiştii au constatat faptul că, pentru întreaga cantitate de lemn aflată în mijlocul de transport, nu erau emise documente specifice de proveniență și transport.

Tot joi, în jurul orei 12.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Hârseni au identificat pe raza localităţii Măliniş trei bărbaţi care transportau cu vehiculele material lemnos, marfă care, de asemenea, nu era însoţită de documentele specifice de legalitate.

Proaspat Alb
Moveos
curatare tapiterie
Victoria Federal IFN
JTTI
Amanet King Onix

„Întrucât transporturile interceptate nu îndeplineau condițiile de legalitate, în cauză s-a procedat la confiscarea și darea în custodie a materialului lemnos. Totodată, față de conducătorii vehiculelor, poliţiştii au luat măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile legii silvice”, potrivit IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie