Polițiștii, în control la școlile din Victoria

foto: primariavictoria.ro

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Victoria, împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Brașov, au organizat și desfășurat activități specifice în vederea asigurării a unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică în zona unităților de învățământ preuniversitar, precum și în zona adiacentă acestora, la data de 20 septembrie 2022.

Polițiștii au efectuat verificări privind modalitatea de asigurare cu pază/sisteme de supraveghere a unităților de învățământ, au instruit personalul de pază cu privire la atribuțiile conferite de lege, au organizat informări ale cadrelor didactice cu privire la modalitatea de intervenție în cazurile de bullying sau violență în mediul școlar și au verificat autovehiculele special destinate transportului de elevi, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Brașov.

Amanet King Onix
Autopel
Spalatoria GPC
Florian Shaorma
Narin
True Energy
Proaspat Alb

Totodată, conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar coordonatorii de transport au fost instruiți cu privire la respectarea destinației pentru care au fost repartizate autovehiculele școlare. Pentru abaterile constatate, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, au fost aplicate 2 sancțiuni contravențiuonale și a fost reținut un permis de conducere.


Apreciază
Distribuie