Polițiștii locali devin operaționali în traficul rutier

Echipele de polițiști care supraveghează circulația din Făgăraş vor fi formate de acum încolo dintr-un poliţist municipal şi unul local.  Poliţia Municipală şi Primăria Făgăraş au încheiat un protocol potrivit căruia se vor realiza echipe mixte de polițiști, specializaţi pe circulaţie.
Din 15 februarie, aceştia vor acţiona pe raza municipiului. Cinci poliţişti locali vor lucra alături de poliţiştii de la Birou rutier din cadrul Poliţiei Făgăraş pentru siguranţa traficului rutier şi a populaţiei.

După un an de muncă în echipă, poliţiştii locali vor putea acţiona şi singuri în ceea ce priveşte verificarea opririlor şi staţionării autoturismelor, respectarea accesului interzis, supravegherea zonelor în cazul producerii de accidente, dirijarea circulaţiei în zonele de lucrări, după cum a declarat comisarul Dani Ivaşcu din cadrul Poliţiei Rutiere Braşov.

Proaspat Alb
Firma servicii renovare
Amanet King Onix
Mobila SH
Florian Shaorma
Reno Depo
JTTI

Poliţia locală din cadrul Primăriei Făgăraş este formată din 36 de angajaţi, dintre aceştia 5 au competenţe privind circulaţia rutieră şi îi vor putea amenda pe şoferi, pietoni, bicicliști, conducători de mopede sau vehicule cu tracțiune animală.


Apreciază
Distribuie