Porţi deschise marţi la Scoala 1

Şcoala Generală nr. 1 îşi deschide porţile marţi, 5 martie, pentru toţi preşcolarii din grădiniţe. Începând cu ora 10.00 micuţii şi educatoarele lor sunt aşteptaţi la şcoala care aparţine de Colegiul Naţional „Radu Negru” pentru a li se prezenta oferta educaţională a instituţiei aferentă anului şcolar 2013-2014. Directorul Ion Bogdan spune că anul acesta şcoala are 3 clase pregătitoare şi patru clase I.

Marţi va fi prezentată oferta pentru anul şcolar care începe din toamnă. La anul se vor organiza tot 3 clase pregătitoare şi 4 clase I, cu specificaţia că micuţii care sunt în această şcoală în clasa pregătitoare vor continua apoi cu clasa întâi, în timp ce o clasă întâi va fi alcătuită din copiii care vin de la alte instituţii. Va fi ultimul an în care vor fi acceptaţi elevi de la alte intituţii, după care şcoala va face în aşa fel încât cei care vin aici pentru clasa pregătitoare să fie tot cei care vor completa locurile de clasa I. Adică, exact câte clase pregătitoare există, tot atâtea clase I se vor face.

Aşadar, părinţii interesaţi să-şi dea copiii la Şcoala Generală nr. 1 începând cu clasa I, mai pot face asta pentru ultima dată, dacă micuţii nu au fost înscrişi de la bun început la această instituţie de învăţământ. Cristina Cornilă

Amanet King Onix
TMF Copy Center
Stefani Pool
Monumente funerare

 


Apreciază
Distribuie