Premieră la Bikeathon! Cursă pentru persoanele cu dizabilități

foto: motivation.ro

Bikeathon 2018 va lua startul în mai puțin de 24 de ore. Organizarea celui mai mare eveniment sportiv caritabil din Țara Făgărașului este pe ultima sută de metri.

Cea de-a cincea ediție vine cu o premieră! Organizatorii au pregătit o cursă pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Aceasta se va desfășura cu sprijinul fundației Motivation România, pentru celebrarea mobilității, performanței și fair-play-ului. Aproximativ 10 persoane vor concura în scaune cu rotile în cursa populară.

Practicarea sportului este o parte importantă a procesului de recuperare activă pentru viață independentă, spun reprezentanții Motivation România. Totodată, este o modalitate eficientă de incluziune a persoanelor cu dizabilități.

În total, peste 700 de bicicliști vor pleca sâmbără, de la ora 9, din fața Cetății. Ei vor pedala pentru una din cele 16 cauze înscrise în competiție. Vor încerca astfel să strângă sume de bani cât mai mari pentru a realiza visurile unor copii sau necesitățile comunității în care trăim.

Proiectului Fundației Comunitare Țara Făgărașului se alătură și proprietarii unei case de oaspeți din Șoarș. Aceștia au anunțat că le vor oferi o zi de relaxare la țară tuturor câștigătorilor cursei populare, de 10 km. Triumfătorii vor fi așteptați cu un branch la Andrada`s House Șoarș.

Bikeathon 2020
Monumente funerare
Salco
Bilka

Iată programul Bikeathon 2018

 


Apreciază
Distribuie