Preotul Lie slujeşte de astăzi la Biserica din cartierul Tractorul (Braşov)

IPS Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, a oficiat vineri, 11 noiembrie 2016, slujba religioasă, la Braşov, la Biserica din cartierul Tractorul, cu hramul Sf. Mucenic Mina.

Cu acest prilej, înaltul ierarh l-a prezentat credincioşilor pe noul preot paroh, Nicolae Lie, transferat recent de la Făgăraş, unde a slujit mai mulți ani.

Pr. Nicolae Lie

Biserica s-a dovedit neîncăpătoare, alături de braşoveni fiind prezentă şi o numeroasă comunitate de făgărăşeni. De asemenea, Mitropolitul Ardealului a fost înconjurat de peste 30 de preoți, mulți dintre ei veniți din Țara Făgăraşului.

Biserica Sf. Mina (Tractorul, Bv)

“E o zi în care emoția se împleteşte cu bucuria, gândul responsabilității se împleteşte cu nădejdea în ajutorul în Dumnezeu. Mâhnirea pentru îndepărtarea de locurile natale şi de cei dragi se împleteşre cu bucuria apropierii de alți prieteni dragi” a spus preotul Nicolae Lie, vizibil emoționat de momentul încredințării noii misiuni.

Florian Shaorma
Narin
Autopel
Spalatoria GPC
True Energy
JTTI
Proaspat Alb

Pr. Nicolae Lie

Părintele Nicolae Lie, în vârstă de 41 de ani, a mai slujit la Capela Liceului Teologic, la Catedrala din Făgăraş şi, în ultimii cinci ani, la Biserica Sf. Treime.

El a absolvit Facultatea de Teologie Andrei Şaguna din Sibiu, în urmă cu 16 ani.


Apreciază
Distribuie