Primăria Comăna se pregătește pentru carantină

La sediul Primăriei Comana a avut loc marți, 6 aprilie, o întâlnire între reprezentanții comunei, șeful secție de poliție rurală Hoghiz, șeful postului de poliție Comăna, reprezentantul Inspectoratului Județean de Jandarmerie și reprezentatul grupării mobile a Jandarmeriei. Autoritățile au discutat despre măsurile legale ce trebuie luate dacă va fi luată decizia carantinării comunei.

Reamintim faptul că DSP Brașov a cerut această măsură deoarece incidența cumulată a cazurilor de infectare a ajuns la 12,38 la mia de locuitori.

Dacă măsura carantinării va fi luată, se vor institui filtre la toate intrările și ieșirile din comună; vă rugăm, pe această cale, să vă limitați deplasările în comună doar pentru stricata necesitate: procurare medicamente, aprovizionare alimente, îngrijire persoane – unde este cazul, îngrijire animale sau lucrări agricole!

Monumente funerare
Amanet King Onix
TMF Copy Center
Purolite - donare sange
Din Bucatele Cetatii - angajari

Deplasarea în afara comunei se va face doar în baza declarației pe proprie răspundere sau de la angajator, justificată și întemeiată.

Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata deplasării”, a subliniat Viorel Grusea, primarul din Comăna, care se arată încrezător în consătenii săi. „Am trecut prin multe greutăți împreună, vom trece și peste aceasta situație neplăcuta pentru noi toți! Dumnezeu a fost, este și va fi alături de noi! Multă sănătate tuturor!”, a mai transmis primarul Grusea.


Apreciază
Distribuie