Primăria Comăna se pregătește pentru carantină

La sediul Primăriei Comana a avut loc marți, 6 aprilie, o întâlnire între reprezentanții comunei, șeful secție de poliție rurală Hoghiz, șeful postului de poliție Comăna, reprezentantul Inspectoratului Județean de Jandarmerie și reprezentatul grupării mobile a Jandarmeriei. Autoritățile au discutat despre măsurile legale ce trebuie luate dacă va fi luată decizia carantinării comunei.

Reamintim faptul că DSP Brașov a cerut această măsură deoarece incidența cumulată a cazurilor de infectare a ajuns la 12,38 la mia de locuitori.

Dacă măsura carantinării va fi luată, se vor institui filtre la toate intrările și ieșirile din comună; vă rugăm, pe această cale, să vă limitați deplasările în comună doar pentru stricata necesitate: procurare medicamente, aprovizionare alimente, îngrijire persoane – unde este cazul, îngrijire animale sau lucrări agricole!

Amanet King Onix
TMF Copy Center
Monumente funerare
Stefani Pool

Deplasarea în afara comunei se va face doar în baza declarației pe proprie răspundere sau de la angajator, justificată și întemeiată.

Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata deplasării”, a subliniat Viorel Grusea, primarul din Comăna, care se arată încrezător în consătenii săi. „Am trecut prin multe greutăți împreună, vom trece și peste aceasta situație neplăcuta pentru noi toți! Dumnezeu a fost, este și va fi alături de noi! Multă sănătate tuturor!”, a mai transmis primarul Grusea.


Apreciază
Distribuie