Primesc ultimii ajutoare alimentare

Dacă la Făgăraş distribuţia ajutoarelor alimentare este în plină desfăşurare, la Victoria alimentele nici măcar nu au fost trimise din Braşov. S-a creat un precedent încă de anul trecut, pentru că săracii din Victoria au fost ultimii din judeţ care şi-au primit coşul cu alimente gratuite.

ajutoare-alimentare-pentru-nevoiasi-434x326

În 20 decembrie 2012 la Victoria era descărcatul TIR-ul cu mâncare, pe când în alte localităţi pachetele erau poate şi consumate, nu numai împărţite!

Ramona Flencană din cadrul Primăriei Victoria spune că nu au fost anunţaţi  când sosesc alimentele şi la Primărie nu se ştie nici câţi beneficiari vor fi anul acesta. De la Primărie se trimit la Braşov doar listele cu beneficiarii de ajutor social. Listele cu persoanele cu handicap se cer de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, cele cu pensionarii se iau de la Casa de Pensii, iar cele cu şomerii se solicită de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Monumente funerare
Spalatoria Aqua Carpet
Firma servicii renovare
Demgy
Victoria Federal IFN
Mobila SH
JTTI
PSD - alegeri locale 2024

Apoi lista completă este comunicată şi Primăriei. Anul trecut au fost 400 de persoane din Victoria care au primit alimente de la Uniunea Europeană.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie