Prof. Postolache şi elevii săi au lansat ghidul municipiului

Profesorul Nicolae Postolache şi elevii săi de la Colegiul Naţional ,,Radu Negru” au lansat cu succes primul ghid al Făgăraşului în varianta română-engleză-germană.

 

cnrn 4

Lansarea ghidului de 45 de pagini a avut loc ieri în incinta instituţiei de învăţământ. Au luat parte şi elevii care au lucrat la el, de clasa a IX-a şi de clasa a XII-a.

cnrn 2

Ghidul oraşului nostru va fi scos la vânzare în librării şi la muzeul din Cetate. Potrivit dascălului, cu banii obţinuţi astfel anul viitor se va edita o nouă ediţie a acestuia, care va cuprinde şi traducerea în limba franceză.

Totul a fost posibil graţie unui proiect susţinut prin programul Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului, YouthBank, dar şi cu ajutorul unor sponsorizări.

Second hand & outlet
Proaspat Alb
Cabinet ORL
Monumente funerare
Spalatoria GPC
Florian Shaorma

La lansarea ghidului a luat parte şi elevul care va reprezenta Făgăraşul la Fălticeni, la Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice a Elevilor pentru Geografie. Andrei Muntean va susţine acolo o lucrare despre noul centrul geografic al României, care se găseşte în intravilanul municipiului Făgăraş.

cnrn5

cnrn 3

De asemenea, la lansare a mai participat şi Stelian Fedorca, secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie