Profesoara Cristina Dudan, de la Colegiul Național „Radu Negru”, la „Povești cu Suflet”

Cristina Dudan, profesoară la Colegiul Național „Radu Negru” din Făgăraș, este invitata Dianei Gribincea la podcastul „Povești cu suflet”.

A predat biologie la înălțime, la propriu, este coautoare a unui manual de biologie pentru clasa a VI-a, iar valoarea profesională i-a fost recunoscută de MERITO.

«Profesorii buni ne dau aripi care ne pot purta departe pe drumul cunoașterii. Cristina Dudan a făcut parte din proiectul pilot inovator de educație non-formală „Educație la înălțime” și astfel a predat biologie live, de la înălțime, cu ajutorul platformelor online. și prin  (proiect de recunoaștere a excelenței în educație) A fost selectată de MERITO ca profesor valoros, care predă biologie cu pasiune și dăruire. În anul 2023, a scris împreună cu doamnele Irina Pop Păcurar și Dorina Podar manualul de biologie pentru clasa a VI-a», spune Diana Gribincea despre prof. Cristina Dudan.

Amanet King Onix
Agromar
JTTI
Sumi Agro - Mospilan
Mobila SH
Florian Shaorma

Podcastul poate fi urmărit în fiecare miercuri seara pe pagina de Facebook „Povești cu Suflet” și pe contul de YouTube FăgărașLive.


Apreciază
Distribuie