Profesori făgărășeni atrași în era digitală

20 de profesori făgărășeni au devenit din nou elevi, miercuri, paticipând la un atelier învățare a unor tehnici de predare.

Dascălii au fost sfătuiți să profite de tehnologie și să utilizeze cât mai mult conținut multimedia, pentru a-i ține curioși și activi pe elevii lor.

Atelierul a fost organizat de făgărășeanca Raluca Ciulei, care se zbate pentru viitorul copiilor. Anul acesta a parcurs pe jos peste 600 de km pentru ca aceștia să aibă șanse egale în sistemul de învățământ și pentru a promova educația alternativă

Bilka - consultant vanzari
Pensiunea Confort Morosanu
Raluca Ciulei / foto: bunaziuafagaras.info

„Îmi doresc să învețe profesorii să folosească și tehnologia atunci când predau sau atunci când le dau elevilor sarcini de îndeplinit. Să știe ce aplicații, ce programe, ce platforme există și să înceapă să le folosească. Mintea generației de astăzi, generației digitale, are nevoie de conținut multimedia, nu se mai mulțumește doar cu conținutul text. Încerc să îi învăț să creeze și astfel de conținut sau cel puțin să le dea copiilor șansa să îl folosească”ne-a declarat Raluca Ciulei.

Profesori de la mai multe unități de învățământ din Făgăraș au avut ocazia să vadă dispozitive electronice și aplicații de ultimă generație, pe care le-ar putea folosi ca să devină mai interesante cursurile pe care le predau.


Apreciază
Distribuie