Proiectul național Business (r)Evolution ajunge la Brașov

Oamenii de afaceri din Ţara Făgăraşului şi nu numai sunt invitaţi să participe gratuit la o conferinţă dedicată soluțiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. Evenimentul este organizat de către Doingbusiness.ro pentru al șaptelea an consecutiv.

În 2017, proiectul este intitulat Business (r)Evolution și este dedicat dezvoltării, digitalizării și managementului performant.

Seria de conferințe ajunge la Brașov în data de 11 aprilie 2017, la Hotelul Kronwell, începând cu ora 9.
Înscrierea participanţilor se poate face pe site-ul www.doingbusiness.ro,iar participarea este gratuită în limita a doua persoane pentru fiecare companie înregistrată; participarea a mai mult de două persoane de la aceeaşi companie presupune o taxă de înscriere.

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu.

,,Revenim la Brașov în 2017 după ce anul trecut am consemnat aici un record de audiență și interes din partea antreprenorilor locali. Peste 200 de oameni de afaceri și reprezentanți ai companiilor cheie din regiune au considerat că merită să investească timpul necesar pentru a fi alături de noi și vrem să confirmăm și să majorăm plus-valoarea acestei investiții de timp și în 2017. Este un an în care presiunile fantastice existente în economie în privința prețului forței de muncă și al banilor se suprapun realității externe, pe care o vedem încă din 2016, atunci când <foarte improbabilul> a devenit realitate. Antreprenorii care vor fi alături de noi și în acest an, categoric vor fi mai pregătiți pentru ceea ce va urma, întrucât oferim și soluții pentru evoluția dar mai ales o revoluție a modului în care se fac afaceri’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Conferința va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani, care va prezenta participanţilor propriile scenarii și argumente în privința a ceea ce va urma în anul economic 2017.

CTF
Bikeathon 2019
Monumente funerare

Prima parte a conferinței este dedicată consultanței și soluțiilor pentru managamentul performant. Cei care vor vorbi în faţa publicului sunt Răzvan Ionescu, Director Marketing Segment Business Telekom, ce va vorbi despre soluţiile digitale cele mai actuale şi mai potrivite pentru optimizarea costurilor în companie şi Marius Vasilescu, Director adjunct Deloitte Romania – care va demonstra de ce planul de afaceri este cartea de vizită a companiei.

Partea a doua a conferinţei va aborda o temă importantă şi anume impactul digitalizării și tehnologiei în dezvoltarea afacerilor. Această dezbatere va aduce participanților soluții software pentru management eficient, productivitate și analiză a modulului în care se iau deciziile, resurse on-line pentru dezvoltare, marketing, vânzări și extinderea pe noi piețe.

Printre speakeri acestei teme se numără Dana Tudor Tănase, Managing Partner Creative&Bright, ce va face o analiză a componentelor unui sistem funcţional în cadrul organizaţiei, iar Elena Badea, Managing Partner Valoria Business Solutions, va vorbi despre tendinţele şi instrumentele anului 2017 în Marketingul digital. De asemenea Dumitru Ion, CEO Kompass Romania, va face o demonstraţie despre cum poţi vinde eficient, adresându-te exact clientului care pe care îl targetezi.

Conferinţa se va încheia printr-o prezentare interactivă a unui set de instrumente de dezvoltare personală, sustinută de Elena Badea, Managing Partner Valoria Business Solutions.

Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro în parteneriat cu Telekom Romania şi este susţinut de Alpha Bank, Edenred, Deloitte, Creative&Bright, Valoria Business Solutions.

Andra Flueraş


Apreciază
Distribuie