Propunerea Bună Ziua Făgăraş prinde contur!

Propunerea ziarului Bună Ziua Făgăraş ca oraşul Făgăraş să devină capitala regiunii centru ia amploare. Nici nu se terminase bine distribuirea ziarului şi deja un alt făgărăşean a înfiinţat azi o pagină specială pe reţeaua de socializare Facebook, cu obiectivul de a crea un mediu online de susţinere a acestei campanii – Făgăraş-capitală administrativă Regiunea Centru. Este vorba de Andrei Cârligeanu, un tânăr din oraş, care vede în alegerea Făgăraşului drept capitală de regiune o soluţie pentru dezvoltarea municipiului nostru.

Site-ul www.regiuneacentru.ro a preluat intergral materialul inedit prin care se propune înlăturarea Braşovului şi Sibiului din postura de capitală şi înlocuirea lor cu un oraş aflat la jumătatea distanţei.

De asemenea, pe facebook, profilul se success: Tara Fagarasului a  preluat iniţiativa ziarului Bună Ziua Făgăraş, dar a lansat şi o dezbatere între cititori pe această temă.

Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Reno Depo
Amanet King Onix
BPM - excavatorist

Vă reamintim că ziarul Bună Ziua Făgăraş a lansat o dezbatere publică prin care susţine că oraşul nostru este cea mai bună alegere pentru viitoarea reşedinţă a regiunii centru.

În ziarul de săptămâna aceasta au fost prezentate primele 10 motive care stau la baza acestei propuneri. Printre acestea figurează: Făgăraşul este un oraş lipsit de aglomeraţie, se află aproximativ în centrul regiunii, dispune de potenţial uman pentru aparatul administrativ, a mai figurat ca şi capitală a Principatului în epocă, precum şi multe altele.


Apreciază
Distribuie

  1. Ce poanta penibila! Unii vor sa treaca Fagarasul de la rangul de municipiu la cel de oras iar dumneavoastra propuneti ca Fagarasul sa fie capitala centrului tarii. In loc sa ne consolam cu faptul ca nu avem nici o sansa de castig si sa ne alegem un aliat, le bagam bete in roate celor care vor castiga. Asta da mentalitate de luptator!

Comentariile sunt închise.