Publicitate electorală | LIBERALII dezvoltă Făgărașul

Cristian-Gheorghe Urs, candidat la Primăria Făgăraș:

„Sunt un fiu al Făgărașului, născut, crescut și educat în Făgăraș. Acest oraș a fost, este și va rămâne parte din viața mea. Iar eu rămân parte din rădăcinile acestui ținut. Am primit de la această comunitate tot ce a fost mai bun în materie de educație și cultură, de la profesori, de la părinți, de la prieteni, de la oamenii acestor locuri.

Trăiesc cu nădejdea că în cei 39 de ani am fost pregătit pentru provocările vieții. Am fost plecat o perioadă cu familia, în București, timp în care cred că m-am realizat din punct de vedere profesional. Mă întorc acasă cu gândul de a transpune în comunitate experiența dobândită în acești ani.

Motivația care mă face să mă implic din nou în viața publică a Făgărașului se leagă în principal de nevoia de expertiză la nivelul derulării proiectelor de construcție și dezvoltare a orașului nostru.

Făgărașul nu trăiește doar cu oțel și grămezi de betoane gri. Făgărașul trebuie să își păstreze imaginea de oraș istoric. Arhitectura străzilor trebuie să îi transpună pe oameni în atmosfera burgului istoric de odinioară. Nu avem voie să pierdem și să dăm uitării valorile lăsate de înaintașii noștri.

Modernizarea nu trebuie înțeleasă greșit. Ea nu trebuie să îngroape imaginea unui oraș cu adânci urme cu iz medieval.

Oamenii acestui oraș au nevoie de viață, au nevoie de sănătate, de cultură, de parcuri verzi, de liniște și de voie bună. Oamenii au nevoie să se simtă confortabil și în siguranță când pășesc în spațiul public. Au nevoie de o atmosferă caldă și de o administrație deschisă, transparentă, care să emane încredere, speranță, siguranță.

Simt nevoia să mă adresez dumneavoastră, în aceste momente în care cuvântul “schimbare” parcă a fost uitat de mulți. Ipocrizia, dezbinarea și frica și-au găsit cuib într-un loc în care nu au voie să pătrundă.

Schimbarea este singura constantă într-o societate vie și dinamică.

Vă invit să fiți parte a schimbării pe 9 iunie și să fiți cei care reașezați Făgărașul pe drumul cel bun, pentru dumneavoastră, pentru copiii și nepoții dumneavoastră.

Doamne ajută!”

Cristian Urs este liderul de care Făgărașul are nevoie!

Adrian Ioan Veștea, președintele Organizației Județene Brașov a PNL, candidat la președinția Consiliului Județean Brașov: ”În această perioadă plină de provocări și oportunități, privirea noastră se îndreaptă cu speranță și determinare către viitorul județului nostru. Țara Făgărașului, cu peisajele sale incredibile, cu istoria și cultura sa bogată, a fost și rămâne o sursă de inspirație și mândrie pentru fiecare dintre noi.

Ca președinte al Consiliului Județean Brașov, dar și ca ministru al Dezvoltării, am pus dezvoltarea acestei zone în fruntea priorităților mele. Am lucrat constant pentru a aduce îmbunătățiri infrastructurii și pentru a atrage investiții semnificative în Țara Făgărașului, atât din fonduri europene, cât și din bugetul național. Eforturile noastre comune au transformat viziunea în realitate, îmbunătățind calitatea vieții pentru toți locuitorii.

Astăzi, suntem în pragul unui nou început, având șansa de a scrie următorul capitol al dezvoltării județului nostru. Făgărașul are nevoie de un lider care înțelege nu doar valorile și tradițiile noastre, dar și necesitățile unei ere moderne.

Cristian Urs, candidatul pentru funcția de primar al municipiului Făgăraș, propus de Partidul Național Liberal, este acest lider. Tânăr și dinamic, cu rădăcini adânci în pământul Făgărașului și cu o viziune clară pentru viitor, Cristian este omul care poate aduce un suflu nou în dezvoltarea locală.

Cristian Urs nu este doar un candidat la Primărie, ci un promotor al inovației și progresului, un om care știe că dezvoltarea durabilă a municipiului Făgăraș trebuie să fie în armonie cu tradiția și natura care ne înconjoară. Sub conducerea lui, Făgărașul poate deveni un pol al dezvoltării regionale, un loc unde tradiția și modernitatea se întâlnesc pentru a crea un viitor mai bun pentru toți.

Dragi făgărășeni, viitorul este în mâinile noastre. Împreună, putem transforma Făgărașul într-un exemplu de succes și inovație.”

 


Material realizat și comandat de PNL – Organizația Județeană Brașov/ Cod AEP 21240015.

Publicat de S.C. Promovare Media Star S.R.L.


Apreciază
Distribuie