Publicitate electorală | Mesajul lui Cristian Gheorghe-Urs pentru făgărășeni

Dragi făgărășeni,

Vă mărturisesc sincer că nu suport minciuna, ipocrizia și nici pe fățarnici. Tocmai de aceea, mă simt dator să vă prezint situația reală în care se  află orașul nostru. Pe scurt, actuala administrație se laudă pe nedrept cu proiecte care, de fapt, nu îi aparțin.

Haideți să dăm Cezarului ce-i al Cezarului!
  1. Cele 33 de străzi asfaltate reprezintă proiectul Admirației PNL, care în 2016 (după introducerea rețelelor de apă și canal) a lăsat moștenire un contract de finanțare de 25 milioane de lei, semnat de primarul de la acea vreme cu Ministerul Dezvoltării. E vorba de străzile Negoiu, 13 Decembrie, Trandafirilor, Narciselor, Șoseaua Combinatului (tronsoanele 1 și 2), Șoseaua Hurezului, Octavian Paler, Crinului, Plopului (tronsoanele 1, 2 și 3), Anton Pann, Luncii, Strungului, Oxigenului, Cvartal colonie Combinat, Brândușelor, Bujorului, Crizantemelor, Lalelelor, Lăcrămioarelor, Magnoliei, Garoafelor, Ghioceilor, Gladiolelor, Nuferilor, Panseluțelor, Zorelelor , Mălinului, Macului, Toporașilor, Cvartal Narciselor. Toate aveau finanțare din 2016!
  2. Tot Administrația PNL din 2016 a lăsat moștenire contractul de finanțare pentru asfaltarea Străzilor Teiului, Stejarului, Castanului, cvartalele din spatele blocurilor de pe Bd. Unirii, pe ambele sensuri.
  3. Tot Administrația PNL a lăsat moștenire, în 2016, un proiect de 25 milioane de lei, depus la ADR Centru Alba Iulia, pentru reabilitarea Cetății Făgăraș.

TOATE aceste proiecte au fost pregătite și lăsate de Administrația PNL în 2016 pentru dezvoltarea Făgărașului!

Începând din iunie 2016, adică de exact 8 ani, actuala conducere a orașului a încercat să implementeze proiectele moștenite.

Ce lasă această administrație după 8 ani și două mandate de primar? Răspunsul e îngrijorător:

  • un credit uriaș de 63 de MILIOANE, pe care îl vor plăti făgărășenii în următorii 10 ani în rate anuale + dobânzile aferente;
  • un centru istoric mutilat cu prefabricate din beton;
  • corecții financiare uriașe impuse de organismele financiare pe multe lucrări (Școala 7, Pediatrie, Planul de Mobilitate etc);
  • 1.000 locuri de parcare în minus.

Vă las pe dumneavoastră să trageți concluziile.

În 2016, erau în lucru proiecte de aproape 75 milioane de lei cu contracte de finanțare semnate!

Astăzi, municipiul este îndatorat cu 63 de milioane de lei, sume împrumutate din bănci și trezorerie. Această povară va cântări greu pe spatele oamenilor.

Cum va arăta Făgărașul în viitor? Dumneavoastră puteți decide, prin vot, pe 9 iunie!

Reașezați Făgărașul pe drumul cel bun, pentru dumneavoastră, pentru copiii și nepoții dumneavoastră!

Doamne, ajută!

Cristian-Gheorghe Urs

 


 

 

Material realizat și comandat de PNL – Organizația Județeană Brașov/ Cod AEP 21240015.

 

Publicat de S.C. Promovare Media Star S.R.L.


Apreciază
Distribuie