Purolite anunță încetarea operațiunilor sale în România

foto: Purolite România

Societatea Purolite, parte a grupului american Purolite, a transmis că a încetat toate activitățile de producție din România, începând cu data de 2 iunie 2020.

Decizia luată este rezultatul imposibilității ajungerii la un acord comercial pentru epurarea apelor reziduale cu societatea Viromet SA, contract esențial pentru derularea în continuare a activității, se arată în comunicatul de presă al societății.

Purolite își exprimă pe această cale mulțumirea față de toți angajații și partenerii comerciali care au ajutat la succesul a 25 de ani de activitate în România.

Tractari auto
Eve
Monumente funerare
La Giorgia
Belvedere
Servicii profesionale de curatenie cu aburi

Investițiile companiei Purolite în România însumează peste 100 de milioane de dolari. Anual, Purolite a plătit în România taxe și contribuții în valoare de circa 5 milioane de dolari, a oferit locuri de muncă pentru 285 de profesioniști și a contractat servicii și materii prime de la numeroși furnizori locali. Compania a oferit donații și sponsorizări către organizații și cauze locale în valoare de peste 50.000 de dolari în fiecare an, a susținut școlile din zonă și a ajutat spitalele din Țara Făgărașului și Brașov în timpul crizei COVID 19”, se mai arată în documentul citat.


Apreciază
Distribuie