Purolite anunță încetarea operațiunilor sale în România

foto: Purolite România

Societatea Purolite, parte a grupului american Purolite, a transmis că a încetat toate activitățile de producție din România, începând cu data de 2 iunie 2020.

Decizia luată este rezultatul imposibilității ajungerii la un acord comercial pentru epurarea apelor reziduale cu societatea Viromet SA, contract esențial pentru derularea în continuare a activității, se arată în comunicatul de presă al societății.

Purolite își exprimă pe această cale mulțumirea față de toți angajații și partenerii comerciali care au ajutat la succesul a 25 de ani de activitate în România.

Sezar Forest - soferi profesionisti
Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Agromar
Liceul Senchea
Reno Depo

Investițiile companiei Purolite în România însumează peste 100 de milioane de dolari. Anual, Purolite a plătit în România taxe și contribuții în valoare de circa 5 milioane de dolari, a oferit locuri de muncă pentru 285 de profesioniști și a contractat servicii și materii prime de la numeroși furnizori locali. Compania a oferit donații și sponsorizări către organizații și cauze locale în valoare de peste 50.000 de dolari în fiecare an, a susținut școlile din zonă și a ajutat spitalele din Țara Făgărașului și Brașov în timpul crizei COVID 19”, se mai arată în documentul citat.


Apreciază
Distribuie