Reacția părinților minorului implicat în scandalul din Combinat

După publicarea articolului „Scandal în Combinat după ce un minor a fugit de jandarmi”, părinții copilului au cerut, prin reprezentantul Partidei Romilor, dreptul de a face unele precizări.

Redăm mai jos, în forma sa originală, mesajul trimis redacției.


 

În urma declarațiilor făcute public, în ziarul Bună Ziua Făgăraș, în data de  4 aprilie 2020, de către maiorul Ovidiu Roșca, Comandantul Detașamentului de Jandarmi Făgăraș, facem următoarele precizări, menite să arate adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu băiatul nostru atunci când a fost reținut de către jandarmi: Copilul nostru, care are vârsta de 14 ani, s-a deplasat la magazinul alimentar din blocul alăturat pentru a face cumpărăturile, moment în care a fost somat de către jandarmi să se oprească, acesta, intrând în panică, a fugit, fiind urmărit de către unul dintre jandarmi. În cele din urma acesta a fost prins și pus la pământ de către forțele de ordine, fiindu-i puse, ulterior și cătușele. După cum se poate vedea și în imaginea pe care am transmis-o ziarului, copilul nostru avea declarația necesară deplasării respectând legea în vigoare. Nu facem altceva decât să-i aducem la cunoștință domnului comandant Ovidiu Roșca faptul că, poate prin omisiune, colegii dansului au uitat să menționeze în raport faptul că băiatul nostru respecta de fapt legea și ca se putea deplasa la magazin.

Monumente funerare
Copy Center TMF
Bikeathon 2020

Moisin Nicolae Dan – tatăl băiatului

 


Menționăm că, în fotografia cu declarația pe propria răspundere, am acoperit datele de identificare ale minorului pentru protecția acestuia.


Apreciază
Distribuie