Recomandări pentru șoferii care tranzitează Făgărașul

Circulația rutieră pe Valea Oltului este închisă pe timpul zilei pentru o lună, începând din 8 iulie 2024, din cauza lucrărilor la autostrada Sibiu – Pitești.

Această măsură va afecta semnificativ traficul rutier între Sibiu și Brașov, care se desfășoară în principal pe DN1 (E68). În acest context, șoferii care intenționează să tranziteze municipiul Făgăraș sunt sfătuiți de autoritățile locale să utilizeze rute alternative pentru a evita aglomerația cauzată de lucrările de infrastructură din oraș, dar și de creșterea anticipată a fluxului rutier local, atribuită revenirii în țară a numeroșilor localnici din străinătate în această perioadă.

Pentru a asigura o circulație fluentă și pentru a evita întârzierile, Primăria Făgăraș recomandă următoarele rute de deplasare:

SIBIU-BRAȘOV
Sibiu – (E68) Sens giratoriu Veștem – Ucea de Jos (DJ105C) – Victoria (DJ104A) – Recea – Șinca Veche – Perșani (E68) – Brașov

BRAȘOV-SIBIU
Brașov (E68) – Perșani (DJ104A)- Șinca Veche – Recea – Victoria (DJ105C) – Ucea de Jos (E68) – Avrig – Sens giratoriu Veștem – Sibiu.


Apreciază
Distribuie