Restricții de circulație în Făgăraș, la Turul României

Se impun restricții de circulație pe raza municipiului Făgăraș, pentru desfășurarea Turului României.

Vineri, 9 septembrie, se închide circulația „pentru Cursa Copiilor, sosire Etapa 3 și festivități de premiere, între orele 08.00-21.00, pe strada Mihai Viteazul, de la strada Podului până la strada Tăbăcari, pe strada Tăbăcari de la intersecția cu strada Mihai Viteazul până la Sensul Giratoriu de pe Bulevardul Unirii”, transmit organizatorii.

Restricții vor fi și pe Transfăgărășan, sâmbătă, 10 septembrie 2022. Circulația va fi închisă timp de trei ore, astfel:

  • Între Cârțișoara și Bâlea Lac timp de o oră, cel mai probabil între 13.30-14.30 (în funcție de ora la care ajunge caravana ciclistă la Cârțișoara);
  • Între Bâlea Lac și Cetatea Poienari timp de două ore, cel mai probabil între orele 14.30-16.30 (în funcție de ora la care ajunge caravana ciclistă la Bâlea Lac).

Turul României este una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism rutier din sud-estul Europei și unul dintre cele mai importante evenimente cicliste internaționale din România. Evenimentul va fi transmis de Eurosport.

Spalatoria GPC
Green Ambalaje
Moveos_2
Monumente funerare
Amanet King Onix
Husqvarna

A 55-a ediţie are loc în perioada 6 – 11 septembrie și se va derula în acest an pe un traseu de circa 850 de km. În a 3-a etapă, peste 20 de echipe din 13 ţări vor pedala pe traseul Târgu Mureș – Ungheni – Căpâlna de Sus – Coroisânmărtin – Zagăr – Dumbrăveni – Biertan – Pelișor – Agnita – Dealu Frumos – Cincu – Rodbav – Soarș – Făgăraș (Cetate).

Caravana Micii Bucle porneşte la Satu Mare şi va trece, înainte de a ajunge în ultima etapă la Bucureşti, prin Bistriţa, Târgu Mureş, Făgăraş şi Curtea de Argeş, traversând printre altele Ţara Lăpuşului (Maramureş), Colinele Transilvaniei şi Transfăgărăşanul, una dintre cele mai spectaculoase şosele din ţară.


Apreciază
Distribuie