Restricții de trafic în Făgăraș, la Bikeathon

Traficul rutier va fi restricționat temporar, sâmbătă, 8 iunie, în intervalul orar 09:00 – 19:00, pe străzile Mihai Viteazu, Podului, Ghe. Doja și drumurile județene 104B Făgăraș –  Șoarș, DJ 131E Făgăraș – Șona, DJ 104J, pentru desfășurarea competiției caritabile Bikeathon Țara Făgărașului.

Restricționarea se va face pe Str. Mihai Viteazu pe banda adiacentă Cetății Făgăraș, prin instalarea semnalizării rutiere temporare aferente și grilaje metalice, direcționarea traficului rutier de pe relația str. Podului înspre str. Constantin Popp, respectiv în direcția Cartier Galați pe relația str. Codru Drăgușanu – str.Pălărieri – str. Podului.

„Mulțumim făgărășenilor pentru întelegere și pentru sprijinul acordat și îi rugăm să se alăture Bikeathon pentru a fi gazde bune celor peste 350 de oaspeți pe care evenimentul îi aduce în oraș”, transmit organizatorii.

Bikeathon Țara Făgărașului organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului în parteneriat cu Primăria Făgăraș este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală. Sistemul de funcționare este următorul: organizaţiile și grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală, companiile şi bicicliștii aleg cauza pentru care se implică, iar susţinătorii donează pentru favoriții lor.

Copy Center TMF
Bikeathon 2020
Salco
Monumente funerare

Bikeathon se adresează tuturor oamenilor cărora le pasă, le place să pedaleze, le pasă de Țara Făgărașului și le pasă de proiectele de aici. Sunt peste 1500 de oameni care contribuie la buna desfășurare a evenimentului: bicicliști, donatori, voluntari. Toată comunitatea participă la susținerea acestui eveniment.

Când spui concurs de biciclete spui ambiţie, antrenament, start şi finish, competiţie, clasament. Când spui Bikeathon adaugi celor de mai înainte dăruirea de sine, implicarea, susţinerea, empatia. Bikeathon Țara Făgărașului a luat naştere din dorinţa de a susţine într-un mod activ ideile, cauzele şi proiectele din comunitatea locală.

Ne dorim ca pe 8 iunie să participăm împreună la un eveniment care, mai presus de cine-scoate-cel-mai-bun-timp sau cine-iese-pe-locul-întâi, poziţionează ajutorul pe care fiecare îl poate acorda comunităţii.


Apreciază
Distribuie