Rețea de canalizare și stație de epurare în localitatea Perșani, finanțate cu 11 milioane de lei

Ministerul Dezvoltării a semnat 46 de noi contracte pentru proiecte de infrastructură locală, finanțate prin Programul Național „Anghel Saligny”.

Comuna Șinca va primi 11.000.000 de lei pentru înființarea rețelei de canalizare ape uzate menajere și construirea unei stații de epurare în localitatea Perșani.

Proiectele, în valoare totală de 587.969.604,61 de lei, urmăresc modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea unor poduri și punți pietonale.

Amanet King Onix
curatare tapiterie
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Proaspat Alb

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” vizează realizarea a peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și a 104 obiective de investiții, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuție a gazelor naturale.


Apreciază
Distribuie