Peste 2,7 milioane de lei pentru branșarea satelor Felmer, Șoarș și Bărcuț la rețeaua de apă

Ministerul Dezvoltării a semnat 46 de noi contracte pentru proiecte de infrastructură locală, finanțate prin Programul Național „Anghel Saligny”.

Comuna Șoarș va primi 2.774.732,33 de lei pentru realizarea branșamentelor la rețeaua de alimentare cu apă în satele Felmer, Șoarș și Bărcuț, potrivit documentului publicat de Ministerul Dezvoltării.

Proiectele, în valoare totală de 587.969.604,61 de lei, urmăresc modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea unor poduri și punți pietonale.

Monumente funerare
Victoria Federal IFN
Brutaria Dragus
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Liceul Senchea
JTTI

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” vizează realizarea a peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și a 104 obiective de investiții, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuție a gazelor naturale.


Apreciază
Distribuie