Rezultatele concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Municipal

Rezultatele obținute de candidații înscriși pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului municipal Făgăraș au fost afișate, luni, la mai puțin de 12 ore de la încheierea concursului.

Diferența de punctaj dintre cei doi concurenți este uriașă, în urma probei de susținere a proiectelor de management, care a avut loc tot ieri. Persida Țâmboiu, director interimar în prezent și economist de profesie, a fost declarată admisă cu 9,01 de către comisia de concurs. În schimb, Constantin Iordache, colonel medic în rezervă, a fost respins după ce a obținut 5,53 puncte.

„Eu îmi doresc […] extinderea Secției de Dializă, o dată cu desfășurarea celorlalte activități, pentru că, după cum știți, spitalul are mai multe proiecte în derulare și atunci, pe lângă extinderea Secției de Dializă, vor fi și celelalte proiecte care vor trebui duse la bun sfârșit. Rămâne să se desemneze câștigătorul și în funcție de acest lucru, vom vedea ce vom face în viitor“, a fost reacția Persidei Țîmboiu, în urma probei susținute.

Spalatoria GPC
Second hand & outlet
Monumente funerare
Florian Shaorma
Fantanita Craiesei
Mogaldea Therapy
JTTI

„Am prezentat lucrarea vizavi de reorganizarea serviciilor de sănătate la nivelul Spitalului municipal Făgăraș, în special de reorganizarea, dotarea, extinderea ambulatoriului de specialitate integrat și a Compartimentului Primiri Urgențe. Concursul s-a desfășurat în condiții optime. […] Ceea ce cred că mă califică sunt experiența, dorința de a îmbunătăți calitatea serviciilor, pentru populația deservită de Spitalul municipal Făgăraș, pentru zona de responsabilitate și de competență a spitalului, dorința de a face mai bine pentru locuitorii și familiile noastre”, declara Constantin Iordache, la ieșirea din sala de examen.

Contestațiile vor putea fi depuse până miercuri, 30 ianuarie, la ora 10.00, iar rezultatele finale vor fi afișate vineri, 1 februarie, la ora 14.00, conform calendarului de desfășurare a concursului.


Apreciază
Distribuie