RMN Diagnostica Făgăraș oferă și consultații neurologice, decontate de CAS

Centrul Medical RMN Diagnostica Făgăraș reprezintă un pilon crucial în asigurarea serviciilor medicale de înaltă calitate pentru locuitorii din zona Făgărașului. Acest centru oferă o gamă variată de servicii de sănătate, acoperind multiple domenii precum cardiologia, medicina internă, endocrinologia, psihiatria și neurologia.

Una dintre caracteristicile distincte ale acestui centru este parteneriatul cu casa de asigurări de sănătate, ceea ce permite pacienților accesul la servicii de calitate fără a-și afecta bugetul familial. Astfel, pacienții din zona Făgărașului beneficiază de consultații și tratamente în domenii precum diabet zaharat si bolile de nutriție precum si alte specialități medicale având posibilitatea de a se adresa unor medici specialiști experimentați în cadrul acestui centru.

De asemenea, centrul medical oferă posibilitatea efectuării unor investigații de diagnostic avansate, inclusiv analize de laborator și imagistică medicală de ultimă generație. Prin intermediul echipamentelor moderne și a colaborării cu centre universitare de prestigiu din România, Centrul RMN Diagnostica Făgăraș se distinge ca fiind primul centru de imagistică din zonă cu asemenea legături și acces la tehnologii de vârf care, încă de la înfiinţare, a fost un stâlp în asigurarea accesului la servicii de computer tomografie 24 de ore din 24, astfel ajutând medicii la salvarea de vieți si la o practică medicală modernă, cu acces facil la investigații și diagnostic precis.

curatare tapiterie
JTTI
Monumente funerare
Moveos
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
Proaspat Alb

În plus, recent, centrul a extins gama de servicii oferite prin includerea consultațiilor neurologice în contractele cu casele de asigurări de sănătate. Acest lucru reprezintă un pas semnificativ în îmbunătățirea accesului la îngrijirea neurologică pentru comunitatea din Făgăraș, permițând pacienților să beneficieze de expertiza unor medici neurologi experimentați precum dr. Dițu Magdalena, medic primar neurologie, cu o vastă experiență medicală la spitalul militar Braşov, precum și a doamnei dr. Dușa Raluca, medic specialist neurologie, absolventă la universitatea de medicină din Cluj.

În concluzie, Centrul Medical RMN Diagnostica Făgăraș reprezintă un punct de referință în furnizarea de servicii medicale de calitate pentru comunitatea locală. Prin colaborarea cu casele de asigurări de sănătate și prin investiții constante în tehnologie și personal medical calificat, acest centru contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate și calității vieții locuitorilor din zona Făgărașului.


Apreciază
Distribuie