S-a tras linie

Joi, 21 martie, la Biblioteca Municipală din Făgăraş a avut loc finalizarea programului prin care Clubul Handmade BMF a fost finanţat cu peste 5.000 lei, graţie unui proiect întocmit de instituţie şi finanţat în cadrul programului Biblionet. Banii au fost utilizaţi atât pentru promovarea clubului Handmade BMF din care fac parte mai multe femei din Ţara Făgăraşului, cât şi pentru achiziţionarea unor echipamente electronice şi IT necesare bibliotecii.

Proiectul a fost implementat pe parcursul a patru luni. În ultima zi, creatorii de artă manuală şi-au prezentat obiectele şi au vorbit celor prezenţi despre importanţa şi frumuseţea lor. De fapt, ideea de bază a acestui proiect a fost aceea de a promova creatorii de artă handmade din Ţara Făgăraşului, de a conserva şi reevalua patrimoniul etnografic din zona noastră şi de a promova genul artistic decorativ cu diversificare stilistică.

Tot pe parcursul acestor patru luni, prin protocolul de colaborare încheiat cu instituţiile de învăţământ făgărăşene, Bibioteca Municipală a organizat o expoziţie itinerantă şi mai multe seminarii pentru creşterea gradului de educaţie estetică. Elevii care au participat la seminarii au primit atestat de participare şi spun că vor începe şi ei să creeze obiecte unicat cu valoare estetică. Alexandru Socaciu

Amanet King Onix
Reno Depo
Firma servicii renovare
Liceul Senchea
Victoria Federal IFN
Demgy
Monumente funerare

 

 


Apreciază
Distribuie