Cele mai bune 4 filme româneşti, la Făgăraş

Săptămâna viitoare, cinefilii făgărăşeni sunt invitaţi la film la Casa de Cultură. Conducerea instituţiei va inaugura ,,Zilele filmului românesc”, un eveniment pe care vrea să-l perpetueze de acum în fiecare an.

La această primă ediţie spectatorii vor putea urmări patru filme româneşti, după cum precizează directorul Mihai Giuriţan:

„Am reuşit să contractăm proiecţiile a patru filme de succes. Cel mai vechi este ,,Occident” al lui Cristian Mungiu, apoi ,,După dealuri” – filmul premiat la Cannes pentru cel mai bun scenario şi cea mai bună interpretare feminină. O să avem şi proiecţia filmului ,,Domestic”, cel care are chiar astăzi premierea de gală, iar de mâine va începe difuzarea lui în ţară. Cireaşa de pe tort este ,,Poziţia copilului”, filmul care a luat Ursul de Aur la Berlin.”

Spalatoria GPC
Moveos_2
Amanet King Onix
Green Ambalaje
Husqvarna

Filmele ,,Occident” şi ,,După dealuri” vor rula în 28 martie de la orele 17.00, respectiv 19.00. Filmele ,,Domestic” şi ,,Poziţia copilului” vor rula în 29 martie, de la orele 17.00, respectiv 19.00. Preţul unui bilet este de 5 lei/film sau 15 lei abonamentul pentru toate cele patru proiecţii. Cristina Cornilă


Apreciază
Distribuie