Sărbătorile Zăpezii pe pârtia de schi de la Drăguş

Sărbătorile Zăpezii pe pârtia de schi de la Drăguş

Sărbătorile Zăpezii pe pârtia de schi de la Drăguş

Dacă vreti să ascultaţi cât de curând o formaţie sau un artist într-un concert la Drăguş, sunt toate şansele să aveţi parte chiar de formaţia dorită. Asta, dacă trimiteti pe e-mailul primariadragus@yahoo.com preferinţa dumneavostră.

Primarul Gheorghe Sucaciu spune că în prima decadă din februarie va organiza ,,Sărbătorile Zăpezii” pe pârtia de la Drăguş, program aflat la ediţia a treia. O singură dilemă are edilul: nu ştie ce artist naţional să invite! Acesta aşteaptă propuneri pe site-ul oficial al administraţiei locale, chiar şi pe profilul de facebook al Primăriei.

Cabinet ORL
Fantanita Craiesei
Spalatoria GPC
Amanet King Onix
Second hand & outlet
JTTI
Proaspat Alb

,,La prima ediţie a Sărbătorilor Zăpezii au cântat braşovenii de la Hi Q, anul trecut a fost invitată trupa Vunk, iar anul acesta în stabilirea artistului se va ţine cont de opţiunile primite. Pe lângă concert, pe pârtia de la Drăguş vor avea loc tot felul de concursuri pentru copii şi adulţi. Manifestarea va dura o singură zi şi va fi cu siguranţă într-o sâmbătă. Deocamdată nu ştim data exactă, în stabilirea căreia o să ţinem cont şi de condiţiile meteo,” spune primarul.


Apreciază
Distribuie