Șase elevi de la Colegiul „Radu Negru”, premiați la un concurs de informatică din Brașov

Colegiul Național de Informatică Grigore Moisil Brașov a organizat, la finalul lunii ianuarie, a 15-a ediție a concursului județean de informatică „INFO-MOISIL 2023”.

Două echipe de elevi de la Colegiul Național „Radu Negru” din Făgăraș au participat la competiție și au reușit să obțină locurile I și II la două dintre cele trei secțiuni ale concursului:

  • Premiul I la „Prezentări Multimedia”- echipa formată din: Mihai Apostu, Alin Șuster și Rareș Taflan, elevi din clasa a XI-a A, coordonați de profesoara Claudia Trif. În fața juriului, elevii au prezentat „Fotografia” în cadrul temei impuse și anume „Descoperiri științifice care au marcat evoluția civilizației umane”. La această secțiune au participat cinci echipe.
  • Premiul II la „Creație soft”- echipa formată din Antonio Cornea și Iustin Robu, elevi în clasa a XI-C și coordonați de profesoara Daniela Suciu, precum și Mihai Meternă, din clasa a clasa a X-a A, îndrumat de profesoara Daniela Dobrin. Tinerii au realizat un joc intitulat „Robot Rampage” și l-au prezentat on-line. La această secțiune au concurat 16 echipe.

Concursul s-a desfășurat în perioada 25 – 26 ianuarie iar festivitatea de premiere s-a desfășurat luni, 30 ianuarie.


Apreciază
Distribuie