Stadiul lucrărilor la sala de sport a Școlii Gimnaziale „Ovid Densusianu”

Lucrările la sala de sport a Școlii Gimnaziale „Ovid Densusianu” continuă, anunță Primăria Făgăraș.

„Conform constructorului, în această perioadă se efectuează lucrările de montare a plăcilor de rigips pe o parte a pereților, se lucrează la instalația de încălzire, la instalațiile din grupurile sanitare și la sistemul de ventilație. Totodată, s-a montat tâmplăria de aluminiu și sticla”, potrivit anunțului instituției.

Sala de sport are regim de înălțime P+1, partea de la parter este dedicată sportivilor și este dimensionată astfel încât să poată fi utilizată pentru mai multe discipline sportive (baschet, tenis sau volei), iar partea de la etaj este dedicată spectatorilor.

Totodată, sala va dispune de o tribună cu 100 de locuri, vestiare pentru sportivi și grupuri sanitare pentru public. Aceasta este destinată uzului didactic, dar va putea fi folosită și în timpul vacanțelor, weekend-urilor și pentru activități non-sportive – culturale sau recreative, mai precizează primăria.

Proiectul este realizat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice și are valoarea de 6,96 milioane de lei cu TVA.


Apreciază
Distribuie