Se modifică programul la Evidența Persoanelor Făgăraș

Programările online la Evidența Persoanelor (SPCLEP) Făgăraș se extind. Din 4 februarie 2021,  acestea vor fi disponibile și pentru ziua de joi, nu doar marțea. În plus, programul va fi prelungit, anunță Primăria Făgăraș.

Rezervările pot fi făcute începând de joi, 21 ianuarie, accesând link-ul: https://evidpers.primaria-fagaras.ro/Programare.aspx

Înainte de programare trebuie să verificaţi informaţiile generale şi lista documentelor necesare, disponibile aici.

Sistemul care vine în sprijinul cetățenilor prin facilitarea accesului la serviciile de la Evidența Persoanelor (SPCLEP) a fost implementat de Primăria Făgăraș anul trecut. Acesta este disponibil pe site-ul www.primaria-fagaras.ro și este activ acum pentru fiecare zi de marți și joi”, se arată în comunicatul instituției.

Noul program, valabil din 4 februarie 2021:

Primiri cereri:

  • Luni: 8.30 – 11.00
  • Marți: 8.30 – 12.00 – programări exclusiv on-line
  • Miercuri: 13.00 – 17.00
  • Joi: 8.30 – 11.00 – programări exclusiv on-line
  • 15.00 – 17.00 – programări exclusiv on-line

Eliberări acte de identitate:

  • Luni: 8.30 – 11.00 și 14.00 – 15.00
  • Marți: 8.30 – 12.00
  • Miercuri: 9.00 – 11.00 și 13.00 – 17.00
  • Joi: 8.30 – 11.00 și 15.00 – 17.00
  • Vineri: 9.00 – 11.00

Programarea unei solicitări privind o noua carte de identitate/CIP/viză de reședință este netransmisibilă, individuală, corespunzătoare unui singur C.N.P.

Atenție! O programare şi timpul aferent unei programări sunt alocate unei singure persoane, nu unei familii.

Monumente funerare
TMF Copy Center
RMN Diagnostica

În calendarul programărilor, este permisă efectuarea unei singure rezervări, pentru un C.N.P., la o anumită dată/oră. Utilizatorul are posibilitatea de a efectua o nouă rezervare doar după ce trece data/ora respectivă.

Pentru depunerea actelor, accesul la biroul fizic se face conform listei de prezenţă, afişate la intrare, la data şi ora programată.

Pentru a nu se decala programările, este recomandată prezentarea cu 10 minute înainte. Pentru a nu se decala programările, nu sunt acceptate întârzieri! Orice întârziere duce la pierderea programării!

De asemenea, neconformitatea datelor din formularul de programare şi lipsa actelor necesare duc la anularea programării.

În cazul anulării programării, solicitantul va aplica pentru o nouă programare. Programările pentru același CNP se pot face în limita a doua rezervări.

În cazul zilelor declarate nelucrătoare anunţate ulterior datei programării, prin acte normative, solicitanţii vor fi notificați prin e-mail pentru a se reprograma.

Alte detalii pot fi obținute prin e-mail, la adresa: evidenta.persoanelor@primaria-fagaras.ro


Apreciază
Distribuie