Se poate! Francezul din Cobor, ajutat de autorități

După ani întregi în care s-au descurcat cum au putut, pompierii voluntari coordonați de „francezul din Cobor” – Erwan Joliff, vor primi ajutor din partea administrației comunei Ticuș.

Aleșii au promis în ultima ședință a Consiliului Local că îi vor ajuta cu achiziții materiale și carburant pe pompierii care au fost lăsați de izbeliște câțiva ani de zile, deși aceștia au salvat viețil oamenilor din comunitate.

Anunțul a fost făcut de Erwan Joliff printr-un mesaj publicat pe Facebook în care, totodată, mulțumește presei care a mediatizat cazul.

„Am ieșit acum o oră din sedința de consiliu unde merg în calitate de observator. Am aflat cu mare surpriză că primarul și secretarul Primăriei Ticuș sunt de acord să îi ajute pe pompierii din Cobor cu carburant și chiar niște achiziții materiale. Personal nu-mi vine să cred. Se pare că până la urmă mediatizarea din ultimele săptămâni și-a atins scopul. Mulțumesc tuturor jurnaliștilor care, prin munca lor, au ajutat la această schimbare de poziție din partea conducerii Primăriei Ticuș,de neașteptat”, scrie francezul.

Salco

El speră ca de acum înainte să se poată concentra doar pe eficiența serviciilor de urgență din zonă și pe binele adus comunității.

Pompierii voluntari din Cobor vor putea interveni, în curând, și pe satele din zonă cum ar fi Felmer, Ticușu Nou, Crihalma, Comăna și chiar Jibert. Ei vor primi o nouă autospecială, din Germania, după cum anunțam într-un articol precedent.


Apreciază
Distribuie