Şercăienii şi-au găsit locuri de muncă pe raza comunei lor

La Şercaia ultimele două investiţii locale au creat câteva zeci de locuri de muncă pentru locuitorii comunei. Ultima realizată, staţia de carburant, funcţionează deja de câteva luni cu un număr de aproximativ 15 angajaţi, în special şoferi şi distribuitori.

O firmă din Bucureşti a investit în jur de 4 milioane de euro pentru a putea da depozitul în folosinţă. Acesta se află pe locul fostei Intreprinderi Forestiere de Stat şi Exploatarea Lemnului din Şercaia.

Lucrările au demarat anul trecut. Edilul Cristinel Paltin spune că bugetul local a câştigat în 2014 din autorizaţia de construcţie, iar anul acesta din impozite.

Staţia de carburant preia combustibilul din vagoane, îl transferă în recipientele de la Şercaia, iar apoi îl distribuie în staţiile peco din ţară şi în alte locuri, pe bază de comenzi.

Liceul Senchea
Agromar
JTTI
Brutaria Dragus
Firma servicii renovare
Demgy
curatare tapiterie
Monumente funerare

Aceasta este a doua investiţie majoră la Şercaia, după ferma de nurci, ridicată la ieşirea din localitate înspre Părău. Edilul spune că cei mai mulţi dintre angajaţii fermei provin din rândul sătenilor.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie