Sergiana, bal caritabil pentru dotarea secției de Pediatrie a Spitalului Făgăraș

foto: magazinulprogresiv.ro

foto: magazinulprogresiv.ro

Grupul Sergiana se implică în dotarea secției de Pediatrie a Spitalului Făgăraș.

Compania brașoveană, prezentă și pe piața din municipiul nostru, va organiza un bal caritabil pe 30 noiembrie.

Costurile organizării vor fi suportate de parteneri și sponsori, astfel că toții banii din vânzarea biletelor vor merge către Spitalul Făgăraș, cauza fiind aleasă la propunerea Fundației Comunitare Țara Făgărașului. Vor fi folosiți pentru dotarea Secției de Pediatrie, care va fi mutată în curând în corpul principal al unității spitalicești, lucrările fiind în plină desfășurare.

Evenimentul va avea loc în centrul civic din municipiul Brașov, într-o sală cu 500 de locuri, fiecare invitație costând 200 de lei (pot fi achiziționate de aici). Organizatorii speră să strângă, astfel, cel puțin 100.000 de lei.

„Inițiativa a pornit de la noi, nu a plecat direct cu spitalul din Făgăraș. Ne doream ceva pentru o comunitate și ne-am dorit foarte mult să fie legat de copii. Ne-am întâlnit cu diverse asociații și când am auzit despre mutarea secției de Pediatrie am zis că asta e exact ce căutam.

Balul este exclusiv pentru strângerea de fonduri pentru secția de Pediatrie a Spitalului Făgăraș. Noi încercăm să atragem și sponsori, parteneri de-ai noști, alte firme din Brașov s-au arătat deja interesate să contribuie cu bani. Vom avea 500 de locuri pe care le vom vinde către persoane fizice, 200 de lei/invitație. Va fi o petrecere cu muzică, mâncare, momente artistice, dar banii vor merge toți către spital, pentru că mâncarea, băutura și muzica se asigură din sponsorizări.

Noi ne-am dorit ca anul acesta, fiind 25 de ani de Sergiana, să îi marcăm într-un mod deosebit. Dorim să ne implicăm din ce în ce mai mult în acțiuni de responsabilizare socială”, ne-a declarat Silvana Oprea, coordonatoarea balului caritabil.

Reno Depo
Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Proaspat Alb

Făgărășenii, de asemenea, sunt invitați să participe la eveniment sau să doneze în contul bancar pus la dispoziție de companie: R07 RZBR 0000 0600 1550 7560 Reiffesen Bank, cu mențiunea la detalii de plată „Contribuţie Gândeşte cu Sufletul!”

Sergiana este una dintre cele mai mari afaceri româneşti din judeţul Braşov, deţine propria fabrică de nutreţuri, două ferme de creştere a animalelor, propriul abator şi o fabrică de preparate din carne. Compania, fondată în urmă cu 25 de ani, deţine nouă restaurante şi 58 de magazine. Pe piața din Făgăraș este prezentă de peste 10 ani, iar aici funcționează, în prezent, două magazine.

Tot pentru dotarea Secției de Pediatrie, care va avea 25 de paturi, conducerea Spitalului Municipal va depune o cerere de finanțare la Ministerul Sănătății.

Lucrările pentru mutarea și reabilitarea secției au început în urmă cu mai bine de 2 luni și ar trebui să fie finalizate în mai puțin de jumătate de an. Contractul are o valoare de 2 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din bugetul local.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie