Şi fotograful braşovean din clubul Colectiv a pierdut lupta pentru viaţă

Liviu Zaharescu, tânărul fotograf din Braşov a murit luni, 9 noiembrie 2015, pe patul de spital.

Tânărul a fost internat la Spitalul de Arşi în 30 octombrie, fiind una dintre victimele incendiului din clubul bucureştean. El a fost dus la spital în stare critică, cu arsuri pe o mare suprafaţă din corp şi pe căile respiratorii.

Din 2010, el a colaborat ca fotograf de concerte pentru o publicaţie online de muzică rock, creată de făgărăşeanca Iulia şi soţul ei Cezar.

Prietenii se despart cu greu de Liviu. Pe Facebook, mesajele sunt sfâşietoare:

Echipa publicației: „Dragă Liviu! Suntem onorați că am putut fi prietenii tai! Ne vom gândi întotdeauna la tine! Rest in peace, lumină bună şi nu te vom uita niciodată! Sincere condoleanțe familiei!“

Amanet King Onix
Moveos
Agromar
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Spalatoria GPC

Cezar: „Sper din tot sufletul să existe un Rai, în care să călătoreşti alături de toţi prietenii fotografi care acum nu mai sunt printre noi. Aveți intrare libera în photo-pit de acum încolo! Ciocnește o halba cu Teo, Alex şi toți ceilalți şi pentru noi!

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În zece zile de la tragedie au decedat alte 21 de persoane. Numărul victimelor a ajuns la 48 în acest moment.

 

foto: Ciprian Vlăduț


Apreciază
Distribuie