Sibiu: Un copil băut a intrat cu mașina într-un stâlp, care a căzut peste o casă

Un copil a băut, a urcat la volanul unei mașini și a făcut accident. Adolescentul de 14 ani a doborât un stâlp de curent peste o casă, în județul Sibiu.

Evenimentul a avut loc joi, 14 septembrie, în jurul orei 05:00 dimineața. În urma unui apel 112, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au fost direcționați pe DC 28, în localitatea Netuș, unde a fost sesizată producerea unui eveniment rutier, un autoturism intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică.

„La fața locului polițiștii rutieri au constatat faptul că evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Totodată, a fost identificată persoana care a condus autoturismul, fiind vorba despre un minor în vârstă de 14 ani, domiciliat în Netuș.

Minorul a condus autoturismul pe DC 28, dinspre localitatea Noiștat, iar în localitatea Netuș a pierdut controlul asupra mașinii, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică, care a căzut peste acoperișul unui imobil”, au informat polițiștii din cadrul IPJ Sibiu, potrivit Turnul Sfatului.

Minorul a fost testat de către polițiști rutieri au aparatul etilotest, rezultatul  indicând valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.


Apreciază
Distribuie