Șocant. Polițist brașovean, traficant de droguri: a fost prins în flagrant cu 1 kg de cocaină!

Caz șocant la Brașov, făcut public de postul de radio de stat. Un polițist brașovean a fost prins de colegii săi, în flagrant, cu 1 kg de cocaină, potrivit Radio România Brașov. IPJ anunță că polițistul a fost destituit din funcție.

Traficantul este un polițistar care ar lucra în cadrul Secției 5 din municipiul Brașov, iar în momentul flagrantului era în timpul liber.

Colegii lui spun că era cunoscut pentru viața sa în afara legii, cu afaceri dubioase și ieșiri nepotrivite din decorul riguriozității impuse de meseria pe care o avea. Era și un împătimit al vitezei, cu ceva timp în urmă rămânând fără permis de conducere, după ce a fost prins conducând cu 240 km/h pe Calea Făgărașului, în zona Hornbach. Conform surselor din Poliția Brașov, polițistul a fost reținut cu propunere de arestare, fiind condus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție, precizează jurnaliștii de la Radio România Brașov.

Demgy
Sezar Forest - soferi profesionisti
Victoria Federal IFN
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Mobila SH

IPJ Brașov a reacționat joi seară. Instituția a confirmat cazul, însă nu a oferit prea multe detalii:

„Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul I.P.J. BRAȘOV. De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului. Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, a transmis instituția.


Apreciază
Distribuie