Șoferii, în pericol pe drumurile din Ucea de Jos și Voila. CFR și CNAIR își pasează responsabilitatea

Gropile de la trecerile la nivelul cu calea ferată pun în pericol viețile conducătorilor auto, iar CNAIR și CFR își pasează responsabilitatea.

Șoferii se plâng de craterele de pe DN 1, între Brașov și Sibiu, și fac apel la ceilalți conducători să reducă viteza în anumite zone, ca să nu sfârșească tragic. Probleme sunt și pe DJ 105, tranzitat și de militarii de la baza din Cincu, unde vin regulat cadre din toată Europa, pentru exerciții ale NATO, scrie Observatorul de Brașov.

Imediat după ce șoferii au sesizat pe rețelele de socializare dezastrul de pe DN 1, la trecerea la nivel cu calea ferată, angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov au plombat, luni, craterele de pe raza localității Ucea de Jos. Însă, reprezentanții instituției spun că modernizarea drumului cade în sarcina CFR, dar vor continua să peticească până când problema va fi rezolvată.

Salco
Anunt Primaria Sercaia
Bilka
Copy Center TMF

„Noi tot întreținem cu mixtură stocabilă, dar nu prea rezistă; cum se mișcă toate dalele, o aruncă afară. S-a pus și astăzi și săptămâna trecută. Cel puțin o dată pe săptămână, băieții noștri trec pe acolo și cârpesc… Citește mai mult aici.


Apreciază
Distribuie