Șoferul care a provocat accidentul la Vlădeni, viteză de 100 km/h în curbă periculoasă

foto, video: ISU Brașov

Un bărbat a murit și alte patru persoane au fost rănite, în această dimineață, în urma unui accident grav petrecut pe DN 1, între localitățile Vlădeni și Codlea.

Victima a decedat după ce mașina cu numere de Belgia, în care se afla pasageră, s-a izbit violent de un microbuz. A fost resuscitată minute în șir, însă manevrele nu au dat rezultate.

Șoferul autoturismului, care a provocat accidentul, este din Galați, potrivit polițiștilor. Bărbatul a intrat cu viteză prea mare în curba deosebit de periculoasă, acul vitezometrului fiind blocat la 100 km/h când au ajuns salvatorii, conform informațiilor neoficiale obținute de Bună Ziua Făgăraș. În locul în care s-a petrecut evenimentul rutier, limita de viteză este de 60 km/h, iar carosabilul era umed din cauza ploii care cade aproape neîncetat încă de ieri dimineață.

Alte patru persoane au fost rănite, în urma impactului dintre cele două autovehicule, și au primit îngrijiri medicale de la salvatori. Trei dintre acestea se aflau în microbuzul condus de o femeie. Șoferița spune că a încercat să evite accidentul, a tras cât a putut de mult pe partea dreaptă a șoselei și aproape a oprit, însă impactul a fost iminent, potrivit Codlea Info.

Copy Center TMF
Salco
Bilka

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie