Spectacol baroc la Avirg

        Avrigul va îmbrăca ţinuta barocă sâmbătă, 5 octombrie. În cadrul unui evenimt unic în toată  Ţara Făgăraşului şi nu numai, avrigenii şi iubitorii culturii baroce, chiar şi curioşii, pot lua parte la petrecerea denumită de organizatori: „Toamna barocă la Avrig”.

     Evenimentul va începe de laora 11.00 în grădinile reşedinţei de vară a Baronului Samuel von Brukenthal din Avrig. Vizitatorii pot urmări în cadrul programului o expoziţie de pictură semnată de Lia Tomuş, un concert de pian la patru mâini cu Eugen Dumitrescu şi Corina Răducanu, un dresaj de câini oferit de Centrul chinologic Sibiu şi un spectacol ecvestru prin herghelia Maties.

     Alte suprize pregătite de organizatori sunt dansurile de societate prin şcoala de dans Forever Dance, spectacol de foc oferit de Crispus, concertul celor de la Camerrata Vocalis şi Flauto Dolce.

        De asemenea, ţinuta participanţilor la balul de la palat este obligatorie a fi barocă, în cadrul căreia suprizele şi voia bună vor fi asigurate de organizatorii evenimentului. Aceştia din urmă sunt Consiliul local Avrig prin Biblioteca Oraşului Avrig, Muzeul şi CIT Avrig, dar şi Fundaţia Brukenthal şi Asociaţia Prietenii Avrigului.

JTTI
Liceul Senchea
Sezar Forest - soferi profesionisti
Proaspat Alb
Victoria Federal IFN
Reno Depo
Monumente funerare
Brutaria Dragus

       Aşadar, sâmbătă, 5 octombrie „Toamna barocă la Avrig” îşi deschide porţile spre iubitorii de cultură şi de frumos în Palatul baroc de la Avrig, construit în timpul Baronului Samuel von Brukenthal.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie