Spectacol cu „circ” la Herghelia Sâmbăta

U nou show ecvestru marca Herghelia Sâmbăta de Jos!

Herghelia Sâmbăta de Jos este punctul de întâlnire al muzicii clasice şi al lipiţanilor. Nicicând un animal nu poate fi mai nobil decât calul care execută mişcări în stil academic, face piruete sau îngenunchează în faţa publicului pe acordurile simfoniilor celor mai renumiţi clasici. cai 2

     La o aruncătură de băţ de Făgăraş, în incinta hergheliei de lipiţani, lume multă venită din toate colţurile ţării şi străini de pretutindeni îşi delectează ochii şi sufletul cu show-urile ecvestre pe care le organizează unitatea pe timp de vară. cai 3

     În zilele de 13, 14 şi 15 august, cu începere de la ora 18.00, vor avea loc trei spectacole deosebite, anunţă organizatorii.

Reno Depo
Monumente funerare
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
Proaspat Alb
Florian Shaorma
Firma servicii renovare
Sumi Agro - Mospilan

    „Vom organiza în cele trei zile, timp de două ore în fiecare dupămasă, împreună cu o echipă de spectacole de la circul din Bucureşti, un show incendiar ecvestru. Va fi ceva unic în zona noastră, astfel de spectacole nu se pot urmări oriunde şi nu vor avea loc în fiecare zi”, spune Cosmin Drăgan, administratorul de la Herghelia de la Sâmbăta de Jos.

Cei car evor să ia parte la astfel de spectacole ecvestre vor cheltui 20 de lei de persoană, iar copii au reducere 50% la biletele de intrare.


Apreciază
Distribuie