Spectacol sonor și film, săptămâna viitoare, în Făgăraș

Spectacolul sonor intitulat „Dezleganie. Turneu dedicat lui Constantin Brâncuși” va fi găzduit de Casa de Cultură Făgăraș luni, 11 aprilie, începând cu ora 19:00,

Spectacolul are o durată de 50 de minute și este construit ca o sculptură sonoră, pornind de la operele lui Constantin Brâncuși.

La baza spectacolului stă sculptura brâncușiană „Începutul Lumii” (1924). Instrumentele principale folosite sunt vioara și cavalul.

Conceptul turneului are în spate pasiunea lui Constantin Brâncuși pentru vioară, protagonistul principal al proiectului fiind violonistul Sergiu Corbu Boldor.

Intrarea publicului este gratuită. Ieșirea se face pe bază de donație, astfel publicul are opțiunea de a susține proiectul atât cât și cum simte.

Detalii despre eveniment, aici: Dezleganie

Second hand & outlet
Mogaldea Therapy
Fantanita Craiesei
Spalatoria GPC
Monumente funerare
Proaspat Alb
Demgy

Marți, 12 aprilie, de la ora 19.00,  iubitorii de film pot viziona „Crai Nou” / „Blue Moon”, pelicula ce a realizat istorie anul trecut, fiind primul film românesc care a câștigat marele premiu, Scoica de Aur, la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian.

Filmul Alinei Grigore spune povestea Irinei, o tânără ce se zbate între neputința de a-și depăși condiția și frica pe care i-o dă orice încercare de a evada dintr-un spațiu claustrofob atât intelectual, cât mai ales emoțional.

Detalii despre fil, AICI.


Apreciază
Distribuie