Spitalul din orașul Victoria suspendă activitatea

sursa foto: Facebook/ Marius Dunca

Spitalul din orașul Victoria suspendă activitatea din cauza lipsei de personal. Pacienții sunt redirecționați către centrul de permanență în perioada 2-6 mai 2024.

„Având în vedere deficitul de medici din cadrul Spitalului Orășenesc Victoria și ținând cont de faptul că nu s-au putut identifica medici care să asigure permanența în Camera de gardă a spitalului pentru perioada 02-06 mai 2024, vă comunicăm următoarele:

Activitatea medicală a spitalului și a camerei de gardă va fi suspendată în perioada 02 – 06 mai 2024. Astfel, pe durata sărbătorilor Pascale, pacienții se pot adresa centrului de permanență din orașul Victoria, str. Policlinicii nr. 14”, a transmis Direcția de Sănătate Publică Brașov într-un comunicat de presă.

La începutul lunii martie, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, s-a aflat în vizită la Victoria, la o zi după ce primarul Camelia Bertea și-a anunțat candidatura din partea PSD.

„Autoritatea locala din Victoria a realizat investiții masive în dezvoltarea spitalului orășenesc, asigurându-se că oamenii din comunitate au acces la servicii medicale de calitate. Ministerul Sănătății susține autoritățile locale care investesc în dezvoltarea serviciilor de asistență medicală pentru oameni”, a afirmat Alexandru Rafila în urma vizitei.

PSD - alegeri locale 2024
Reno Depo
Demgy
JTTI
Mobila SH
Sezar Forest - soferi profesionisti

Și șeful PSD Brașov, Marius Dunca, a vorbit despre vizita lui Rafila la spitalul din Victoria, despre care spunea că are un rol esențial în sistemul de sănătate din zonă.

„Împreună cu Ministrul Sănătății, Prof. Dr. Alexandru Rafila, Secretar de Stat în Ministerul Sănătății, Dr. Alexandru Rogobete și Primarul Orașului Victoria, Camelia Bertea, am vizitat Spitalul Orășenesc Victoria și am avut o discuție deschisă și constructivă cu echipa medicală și cu conducerea spitalului. Am ascultat cu atenție preocupările și sugestiile lor, și am subliniat importanța asigurării unui mediu de lucru adecvat pentru personalul medical, pentru a putea oferi servicii de înaltă calitate pacienților”, a scris Dunca pe Facebook, pe 2 martie 2024.

Spitalul din Victoria a fost redeschis în anul 2021.


Apreciază
Distribuie