Sportivă din Făgăraş, campioană a României la judo cu echipa

O tânără sportivă din Făgăraş este campiona României la judo, cu echipa euroregiunii nr. 7 din centrul ţării, după finala Campionatului Naţional de Copii U 14. Se numeşte Alexandra Căian, este înscrisă la CSM Făgăraş şi este antrenată de instructorul Dragoş Ion Vichente.

Trei sportivi sub 14 ani, printre care şi ea, s-au calificat în finala campionatului, care s-a disputat weekend-ul trecut la Sibiu, după ce şi-au câştigat acest drept la Sfântu Gheorghe la faza pe euroregiune.

Alexandra nu a reuşit decât un loc 5 la individual, deşi a început promiţător prin câştigarea a trei meciuri, însă a pierdut în finală. A fost însă titulară în echipa euroregiunii 7 centru, care a obţinut medalia de aur.

Peste două săptămâni se va disputa la Miercurea Ciuc eureregiunea pentru copii U 10 şi U 11, adică etapa premergătoare finalei. Instructorul Dragoş Vichente va fi prezent acolo cu trei dintre elevii lui. Cei care se vor califica vor participa în finala pe ţară.

Florian Shaorma
Proaspat Alb
Sumi Agro - Mospilan
Demgy
Victoria Federal IFN
Mobila SH
JTTI

După finala campionatului la fiecare categorie de vârstă în parte, câştigătorii pe echipe sau la modul individual vor deține titlul de campioni la nivel național vreme de un an.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie