Ştrandul de la Victoria, deschidere după 20 mai

Lucrările pentru pregătirea ştrandului de la Victoria sunt în toi. Circa un miliard de lei vechi va fi investit de către societatea Viromet, care deţine ştrandul, în reabilitările necesare redeschiderii.

Costică Badea, directorul administrativ al societăţii Viromet, spune că ştrandul va fi deschis publicului larg după data de 20 mai şi va avea apă încălzită la 26 de grade. Apa este adusă direct din fabrică. În bazinele ştrandului încap 28.000 metri cubi de apă.

În acest sezon estival biletele de intrare vor fi menţinute la acelaşi nivel ca în anul precedent, respectiv 10 lei biletul întreg, 8 lei pentru copii şi gratis pentru pensionari. La această oră bazinele sunt revopsite, se lucrează la amenajarea unui bar pe plajă şi se întocmesc documentaţiile pentru autorizarea din punct de vedere sanitar.

„Autorizarea pentru funcţionarea ştrandului se obţine o dată pe sezon, respectiv lunile iunie, iulie, august şi puţin din septembrie. Atâta durează sezonul la noi, perioadă în care avem angajat şi un salvamar. La anul ştrandul trebuie autorizat din nou. În timpul sezonului apa este filtrată şi analizată. Facem analize fizico-chimice zilnic şi analize bacteriologice săptămânal. Capacitatea ştrandului cu tot cu zona verde este între 1.500 şi 2.000 de oameni,” explică directorul administrativ.

curatare tapiterie
Firma servicii renovare
PSD - alegeri locale 2024
Agromar
JTTI

Acesta mai spune că veniturile ştrandului nu sunt foarte mari, dar cel puţin afacerea nu merge pe pierdere. În ultimii patru ani ştrandul a înregistrat profit, care se varsă în bugetul companiei Viromet.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

Comentariile sunt închise.