Sugarul subnutrit cu 10 fraţi a fost externat

Copilul subnutrit din Lisa, care arăta ca o stafie în momentul când mama neştiind ce să-i facă l-a adus la spital, a fost externat ieri. Micuţul s-a îngrăşat 800 de grame în cele trei săptămâni cât a fost internat la secţia de Pediatrie.

În vârstă de trei luni, copilul cântărea 2.100 de grame când a fost internat. Piciorul său nu era cu mult mai mare decât degetul arătător al unui adult, iar genunchiul era de mărimea unei nuci. Mai are 10 fraţi acasă.

Sugarul a fost externat în momentul când a atins greutatea de 2.900 de grame, precizează dr. Ion Mehedinţu, manifestându-şi totodată îngrijorarea de cum va evolua starea lui, odată reintrat în sânul familiei.

Reno Depo
Amanet King Onix
Monumente funerare
Demgy
Proaspat Alb
Sumi Agro - Shigeki

Făgărăşenii cu inimă mare care doresc să-i dea o mână de ajutor mogâldeţei pe nume Andrei Căldărar îi pot cumpăra lapte praf Nan 1 şi pamperşi şi îi pot duce chiar ei în Lisa, la nr. 407. Mama sugarului se numeşte Doina Pasăre, iar tătăl Gheorghe Căldărar. 10 cutii de Nan 1 i-ar ajunge copilului pentru două luni de zile, explică medicul.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie