Sunteţi în căutarea unui job? La Braşov se organizează patru târguri de joburi

Patru târguri de locuri de muncă au loc în perioada 8-24 mai la Braşov. Primul se desfăşoară astăzi şi sâmbătă la Hotel Aro Palace, fiind dedicat inginerilor şi experţilor IT, unde sunt puse la dispoziţie 250 de oferte de muncă în ţară. La ediţia din acest an sunt prezente peste 15 companii care sunt în căutare de ingineri şi experţi IT.

Celelalte trei târguri oferă peste 900 de locuri de muncă în Marea Britanie şi Germania. Sunt organizate de Banca de Joburi, în weekendurile 16-17 mai şi 23-24 mai, scrie newsbv.ro.

Locurile de muncă de la aceste târguri privesc domeniile: turism în Marea Britanie, muncitori în depozite în Marea Britanie şi personal de vânzări în Marea Britanie şi Germania. Pentru a fi selectaţi, candidaţii trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversaţional.

Proaspat Alb
JTTI
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Spalatoria GPC
Fantanita Craiesei
Demgy
Mogaldea Therapy

Locul unde se desfăşoară şi ora evenimentului sunt comunicate ulterior persoanelor selectate, care s-au înscris pe pagina de internet a organizatorului.

Banca de Joburi este o agenţie de ocupare a forţei de muncă în străinătate, cu sediul central în Braşov, avand o vechime de 14 ani.


Apreciază
Distribuie