Sute de turiști pe pârtia de la Drăguș, după deschidere

Pârtia de la Drăguș a fost deschisă sâmbătă iar turiștii au venit în număr foarte mare.

Peste 500 de iubitori ai sporturilor de iarnă au ajuns pe domeniul schiabil, dornici să se bucure de zăpadă. Pentru că aceasta a cam lipsit până acum, oamenii au profitat din plin și au schiat de dimineață până seara.

Stratul de zăpadă măsoară 50 de cm, iar pe pârtie zăpada preparată are 20 de cm, astfel că sportul poate fi practicat în condiții foarte bune.

Teleschiurile funcționează, de asemenea, iar costul pentru 10 urcări este de 30 de lei sau 15 lei pentru 4 urcări. Dacă vă țin picioarele, puteți achiziționa un tichet pentru o zi întreagă. Acesta costă 100 de lei iar numărul de urcări este nelimitat.

Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
Moveos
Monumente funerare
JTTI
Demgy
Agromar

În cazul în care nu știți să schiați, dar vreți să învățați, trei salvamontiști de la Victoria sunt dispuși să vă instruiască.

Administratorul Ioan Sofonea se așteaptă la un număr mare de persoane și mâine, când românii au zi liberă legală cu ocazia celebrării Unirii Principatelor Române.

Pârtia de la Drăguș a fost inaugurată în 2009, după o investiție de un million de euro. Aceasta este de talia pârtiei Bradul din Poiana Braşov, cu aceleaşi dotări, dar costuri mai reduse.


Apreciază
Distribuie